06 December, 2008

Idag visade jag foton för allmänheten. Det var roligt!
/Susanna

5 comments:

 1. Fint! Men måste fråga varför du har med en svartvit festbild i urvalet?

  ReplyDelete
 2. För att jag vill! För att jag kan! För att jag är festligt!
  Nejmen dom här bilderna är bara några av dom som faktiskt är med, totalt är det 33 diptyker som jag ställt ut. Majoriteten av nattbilderna har festbilder, eller vad man nu ska kalla det, hatar ordet festbild, jag vet inte om det var så himla mycket fest egentligen, skulle nog inte kalla det festbilder själv, nattfotografierna är ihopparade med saker jag gjorde på natten, mycket enkelt. Jag går inte på fest. Det är så otrendigt att gå på fest. Alla bilderna som ställs ut är från den gångna vintern; rena, minimalistiska vinterbilder ställs mot svartvita bilder med människor för det är så den vintern kändes, tyyp såhära lite vit, ganska vit, och jag var omgiven av människor hela tiden tyyp blablablablabla ordbajs ordbajs, och om jag nu råkade vara på någon trevlig tillställning den vintern (inte fest) så ska dom bilderna också vara med, banne mig, annars är det bluff och båg. Det ska ju vara på riktigt.
  Om du dock tycker att festbilder är partyparty och vill se mer så gå in på bilddagboken och sök på norrbottens län, pojkar/flickor födda mellan 1990-1994; voilá! Gå bananas.
  Adieu!

  ReplyDelete
 3. alla dina bilder är så fina ! :O duktig du/ni är :D

  ReplyDelete
 4. Grym komposition, alla bilder känns professionella i eran blogg. Hade det inte vart för att ni var GFare så hade jag gillat er jättemkt! hehe

  ReplyDelete
 5. David: Tack ska du ha. Nu är det ju så att enbart två av oss 15 är GF:are, inte för att jag förstår vad du har emot GF:are.

  ReplyDelete