17 July, 2009

ledighet när den är som bäst


vad läser ni nu, så här i sommartid och semestertid?

/Mathias

9 comments:

 1. Den stora fotoboken :)

  ReplyDelete
 2. själv blir det väldigt mycket fotoböcker nu från alla håll o kanter eftersom jag försöker lära mig mer om fotografier. lånade också en dvd på bibblan om masters of photography. Hualigen vad seg och tråkig den var. Vem bryr sig om hur de tog bilder på 1903 eller 1847? Eller det kanske är jättebra att veta sån't? Ni som är fotografer har väl såklart studerat mästarna genom åren?

  ReplyDelete
 3. Jag läser börsnoteringar.
  Haha, skämt åsido, jag har blivit dålig på att läsa böcker och just nu läser jag ingenting(!). Jag lyckas alltid läsa ut böcker för snabbt, inom ramen av en vecka ungefär.

  Andreas Danielsson: Jag tycker det både är intressant och givande att förkovra sig i fotografins historia men jag antar att det är upp till var och en att avgöra vart gränsen går. Oavsett om det handlar om bilar eller foto eller clowner så lönar det sig att läsa på. Att ha mycket kunskap om det man håller på med är ju aldrig (aldrig) till en nackdel. Inte sant?

  ReplyDelete
 4. 3 år efter resten av sverige har jag gett mig in på Stieg Larssons triologi, "män som hatar kvinnor" etc. Jag är fast! Kommenterar dock mest för att uttrycka min beundran för trädet ovan, det ser sagolikt ut!

  ReplyDelete
 5. inte ett skit som vanligt
  korsord och bloggar

  ReplyDelete
 6. jag läser mest vanliga tidningar :)
  snygg blogg!

  ReplyDelete
 7. Jag läser: Gång på Gång av Vanna Beckman just nu. Har blivit totalt insnöad på autism och autismliknande diagnoser. Fast det är säkert inte intressant om man inte jobbar med autism förstås. Nåväl!

  ReplyDelete
 8. Den här bilden var riktigt bra faktiskt :)

  ReplyDelete
 9. Jag läser "Wuthering Heights" av Emily Brontë. Som sången, du vet.

  ReplyDelete