28 September, 2009

Du anonyma som bland annat lämnat följande kommentarer:
"Ruggigt dåliga bilder. Inte undra på att ni inte får några kommentarer med dessa skräp bilder. Tar förövrigt bättre bilder med min mobilkamera ^^

Eller det kanske var det ni gjorde??"


och

"Nämen oj du fota dina ben, VILKET MÄSTERVERK! Fin överexponering på snubbens ansikte också. Och tredje bilden, vad skojigt att leka med lång slutartid medan man åker bil omg. 10/10!!"

F/1.8 letar ständigt efter nya inspirationskällor och lovande fotografer. Du verkar väldigt insatt i fotografi baserat på din terminologi och vi på F/1.8 skulle gärna vilja göra en intervju med dig (för exempel se Hallå där-etiketten) samt publicera några av dina bilder.

Hör av dig: ettkomma8@gmail.com

14 comments:

 1. Roligt, idioten har både särskrivit och sammanskrivit!

  JOHAN

  ReplyDelete
 2. HEJ OCH VÄLKOMNA TILL INTERNET!

  På internet finns människor som gillar att djävlas med lättlurade internetanvändare genom att provocera, förolämpa och ibland (ofta) ljuga ihop en massa skit, dessa brukar kallas för internettroll, eller bara troll http://sv.wikipedia.org/wiki/Internettroll.

  De lättlurade människorna som går på skiten, brukar svara på trollens galna babbel och bemöta skiten seriöst.

  Det är ett stort djävla misstag för det är exakt det som dessa mytomspunna väsen vill.

  Så snälla.

  Sluta svara på skitkommentarerna, och sluta för i helvete göra tantgnälliga inlägg om att man inte ska skriva elaka saker anonymt på internet för det gör fan bara skiten värre.

  Så bara SLUTA-SVARA-PÅ-SKITEN-OCH-IGNORERA-DOM-SÅ-FÖRSVINNER-DOM-ELLER-FÖRÖKAR-SIG-IALLAFALL-INTE

  Det tänker jag göra efter jag skrivit det här.

  Tack och hej, mata inte trollen och kom ihåg att det inte är kul att mobba människor som inte gråter och skriker.

  http://media.giantbomb.com/uploads/2/29638/1058164-don_t_feed_the_troll_super.jpg

  ReplyDelete
 3. detta inlägg är ju knappast ett seriöst bemötande av skiten, snarare ironiskt. men jag kan hålla med dig om att de verkligen inte är konstruktivt att svara på idiotinlägg med moralpredikan, men varför är du så jävla förbannat sur hela tiden? gå och lägg dig för fan!

  ReplyDelete
 4. Må si jeg er helt uenig med "den anonyme". Denne bloggen har en imponerende og original stil og jeg har fulgt den med stor glede lenge.

  Ikke la slike kommentarer ødelegge den fine stemningen dere har her på bloggen - den fortjener å leve! :)

  ReplyDelete
 5. ett bevis på bristande känsla för estetik bara. synd för honom/henne!

  ReplyDelete
 6. Maria: Ja, varför Hampus så jävla sur?! Hampus! Gå och dra en filt över dig, du är så förbannat hetsig. Ingen har väl skrivit ett tantgnälligt inlägg om att skriva kommentarer anonymt? Vårda ditt språk människa och sluta hetsa med en massa onödiga versaler om troll, det bidrar bara till dålig stämning.

  Och ja, inlägget är ironiskt.

  ReplyDelete
 7. Inlägget är ironiskt och oseriöst men det är ändå ett uppmärksammande och det är sarkastiskt på ett sådär pensionärigt sätt, och det blir ju ännu roligare för trollet när man reagerar sådär mesigt.

  Skulle gärna dra en filt över mig, är så djävla kallt, men det är så långt till soffan och jag är trött.

  ReplyDelete
 8. Jag gillar dina bilder

  ReplyDelete
 9. När ironin är så tydlig är det knappast smickrande läsning för trollet. Men i fortsättningen är liknande inlägg överflödiga, möjligen kan man i kommentarsfältet hänvisa till just detta inlägg för framtida troll. Det är jäkligt trist när folk skriver idiotiska kommentarer, men tyvärr är det ofrånkomligt.

  ReplyDelete
 10. Anonymous30/9/09

  Jaså, min ärliga åsikt är inte omtyckt här? Kul eftersom det finns fler än mig som sa i princip samma sak när jag visade eran blogg. Men ni vill ha en blogg där alla säger "Oh vackraste bilden i hela universumet" så kan ni lika gärna göra den privat så ni kan klappa varanns ryggar dagarna i ända. BTW har skickat ett mail utan att få svar >:)

  ReplyDelete
 11. anonym: snälla, var gärna ärlig, jag blir ofta irriterad på att enbart få kommentarer som går ut på att hylla, jag lär mig mer av konstruktiv kritik, men då gäller de ju att framföra den just konstruktivt. Detta är något som jag inte tycker att du lyckats med med din kommentar på just en av mina inlägg, inte heller på dem övriga du kommenterat. Så du kanske bör omformulera dig lite, i stället för att kasta ur dig saker som för mig bara uppfattas som offensiva.

  ReplyDelete
 12. Anonym: jmanz2009@hotmail.com, var det ditt mail?
  Jag trodde det var skräppost.

  Fast ja, same same.

  ReplyDelete
 13. En ting er at det "anonym" sa ikke var greit, men "outing" for å skape hat-mail er lavmål. Dette skuffer...

  ReplyDelete