30 August, 2008

Bara för att se hur det skulle kunna se ut.

Jag tar mig härmed friheten att posta ett inlägg. Jag vet inte hur vi ska göra med formatet på bilderna. Bilderna, i alla fall mina, blir apdåliga om jag laddar upp dom via blogger. Men vad tycker ni? Jag antar att alla inte har en flickr-användare och kanske måste ladda upp via blogger. Ska vi ha något slags formatkrav eller ska man få gå loss som man vill beroende på varifrån man tar sina bilder? Kom gärna med förslag.
/Susanna

P.S. Blogger bråkar med mig, enligt html-koden ska alla inlägg signeras av den som skrivit, men icket. Jag hatar blogger ikväll.

Förslag: Alla laddar upp via blogger, sen får man länka till en annan sida om man vill visa bilderna i ett bättre och större format. Okej?

8 comments:

 1. tycker nog att man ska ladda upp bilderna via blogger och sen så kan man ju posta länken till sin flickr i inlägget för då får man både en försmak på bilderna och sen kan man se dom i större format om man så skulle önska. :)

  ReplyDelete
 2. Nu är bilderna från blogger. Det funkar ju, så kan man länka, precis som du sa.

  ReplyDelete
 3. men exakt.
  bara att man postar länken i själva texten så :)

  ReplyDelete
 4. jag har faktiskt aldrig orkat skapa mig en flickr & om en person skulle vilja se en bild av mig i större format så är det bara att fråga så kan jag skicka en kopia eller fixa utskrift.

  ReplyDelete
 5. föresten så måste det fixas så att det finns fler etiketter, annars kommer alla bilder hamna under "medlemmar". or am I wrong?
  sen hade jag tänkt att nämna det här om att fixa så det syns vem som postat vad, men du hade ju redan kollat in det så, jag ska vara tyst!

  salve, guacemola & whamola

  ReplyDelete
 6. Det är bara att skriva vad man vill under etiketter, det uppdaterar sig själv sen där till höger.
  Ja alltså jag försökte fixa det där med vem som postat vad, det är ikryssat att det ska stå signaturer efter inläggen men det gör det ju inte, och det stör mig, så jag ska joxa vidare med det idag.

  ReplyDelete