22 September, 2009

kommentera mera

20080724-DSC_0053

eftersom min kamera (alt. batteri) verkar ha gett upp så blir det skåp mat från ungefär ett år tillbaka. tycker även att folk ska börja kommentera vad man lägger upp, känns som vi på F/1.8 är otroligt dåliga på att kommentera och ge kritik, vi laddar bara upp bilder, kollar på dom och sedan går vidare, så kom igen nu!

get with the program, kommentera mera!
mvh michael sandell johansson

16 comments:

 1. Ja men det är klart att vi ska. En bild som denna är definitivt värd en kommentar för den är helt grym!

  ReplyDelete
 2. tack så hemskt mycket stefan.

  ReplyDelete
 3. snygg men sned

  /rakfacisten

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. hur tänker du nu hampus? tycker den ser otroligt rak ut faktiskt, sen när man färdas i tåg är det svårt att få något spikrakt när man bara har någon sekund på sig ;)

  ReplyDelete
 6. okej då den kanske inte var sned
  den kändes bara sned :'(

  ReplyDelete
 7. Jag tycker bilden ser rak ut, om man går utifrån ön/träd och sten-klumpen ute i vattnet.

  Förstår vad du är ute efter Michael, jag tycker det är ganska fascinerande att vi ha så många läsare och följare men så få som kommenterar, betyder det att vi gör rätt eller fel? Har folk svårt att kommentera för att vi producerar bra bilder? Eller suger vi?
  Jag hoppas på det första.

  ReplyDelete
 8. lätt hänt hampus, eftersom det går in lite där i horisonten så tror man att bilden är sned antar jag.

  men precis susanna!
  vi har trots allt 128 stycken som bevakar den här bloggen och hur många är det egentligen som kommenterar bilderna? det här börjar kännas som bilddagboken, man har 100 hemliga bevakare som ALDRIG kommenterar ens bilder, tråkigt tycker jag.
  fast en sak är kul och det är väl att vi fortfarande laddar upp bilder. saknar dock morgans bilder han har försvunnit från jordens yta ):

  ReplyDelete
 9. Good point!
  Och good bild framförallt.

  ReplyDelete
 10. Det vore skoj om alla som läste den här bloggen sa "hejhej" eller något liknande.

  ReplyDelete
 11. 13 kommentarer på en porträttserie är väl inte så dåligt ändå? Jag tycker nog inte att vi ska blama läsarna för att de kommenterar dåligt eftersom de har trotts allt valt att vara här. Vi däremot kanske borde jobba upp det lite mer med kritik och så för att få upp lite siffror under bilden/bilderna där så tror jag drösen hakar på kanske. Ungefär hur många läsare har vi om dan/i veckan annars?

  ReplyDelete
 12. spank you robin! kul att du håller med.

  susanna: precis, ett hejhej är alltid välkommet haha.

  asplund: det är absolut inte dåligt men det beror mycket på att det var en JÄÄÄÄÄVLIGT fet bildserie, gillade den som fan men är osäker på om jag kommenterade den alls ):

  ReplyDelete
 13. Haha Michael, just det, du måste ju börja kommentera lite själv.

  Och ja, herr Asplund, FET bildserie. Älskade den med mönstrade bakgrunden + mönstrade skjortan. Droppar en kommentar på rätt ställe också.

  ReplyDelete
 14. ska absolut börja kommentera mera, har inte kikat bloggen på ett tag men det ska det bli ändrat på det ;)

  ReplyDelete
 15. Väldgit fint ljus tycker jag!

  ReplyDelete
 16. Jag har precis hittat hit och det verkar som detta är en intern sida för en grupp...det är känslan jag får när jag läser texten men det struntar jag i och kommenterar ändå! ;O))

  Denna bild är superläcker och jag blir så glad och längtar dit! en underbar spegling! Eftersom jag ändå varit så fräck så fortsätter jag...jag skulle personligen ta bort trädet i höger ovankant för då skulle bilden bli ännu mera harmonisk!

  ReplyDelete