28 August, 2008

Att presentera sig självwow, då var det väl min tur att presentera mig själv och vad ska man egentligen säga?
mitt namn är Michael Sandell Johansson, jag skriver alltid med små bokstäver förutom när det kommer till namn och städer, vissa människor finner det nog otroligt irriterande medans andra kanske tycker det trevligt och behagligt för ögat, vem vet egentligen?

jag är tjugo år gammal och är född i Uppsala men har spenderat den lilla delen av mitt liv i en liten håla vid namn Bålsta, inte att förvirras med Båstad, ni vet tennis-staden nånstans neråt i landet. jag har fotograferat digitalt i ungefär tre år då jag köpte min helt egna systemkamera, visst jag var väl kanske inte den mest begåvade fotografen men som man brukar säga, ur skit och smuts växer det fram vackra ting, eller.. det kanske bara är något jag hittat på själv? hur som helst, bortsett från att försöka kalla mig själv för en "bild skjutare" så njuter jag av att stå i köket, ligga vaken om nätterna med någon när och kär samt åka runt på festivaler och träffa en hel drös av sköna och intressanta människor.

så vad är det egentligen som jag tycker om med fotografi? jag älskar människor och vad människor kan göra, det finns inte en enda människa på jorden som är den andra lik, inte ens tvillingar är helt identiska, eller? hur som helst så är det nog människor jag kommer att fortsätta att avbilda i olika miljöner, allt från dokumentärt till något så stelt som i en studio med en vit backdrop. nu vet jag faktiskt inte vad jag vill fortsätta med att skriva så jag hoppas väl bara att jag inte varit allt för trist och tråkig och att den här bloggen kommer att blomstra med vackra bilder och heta inlägg om fotografins vackra värld.

tack för nu / Michael Sandell Johansson

2 comments:

  1. Åh vad fina presentationer alla skriver, jag blir helt varm i hjärtat.

    ReplyDelete
  2. första intrycket är allt så alla vill väl kanske bara göra ett bra första intryck. :)

    ReplyDelete